“See on nagu hea tuju süst!” ütleb teatri- ja filmilegend Ülle Kaljuste. Millest jutt? Loomulikult taliujumisest! Kaljuste sõnul võib julgelt panna taliujumisega kaasa hoiatuse, et tegevus tekitab sõltuvust. Tema jäi sõltuvusse esimesel korral ning käib juba aastaid end regulaarselt külmas vees kastmas.
25. mail avalikustas Michelin Guide oma teise Eesti restoranigiidi. Eelmisel aastal Michelini tärni saanud restoran 180° by Matthias Diether pärjati sel korral kahe tärniga. Samuti Tallinnas asuv Noa Chef’s Hall säilitas ühe Michelini tärni. Kokku on 2023. aasta Michelini giidis 34 Eesti restorani, millest 24 asuvad Tallinnas.
Tallinnovationi targa linna lahendusi otsiv innovatsioonikonkurss toetab linna loodud Test in Tallinn kontseptsiooni, täiendades võimalust Tallinnas testida konkreetse ajaperioodi vältel ja rahastuse toel.
Eesti esimene nutikate ideede prototüüpide rahastu Prototron kuulutab välja kevadvooru, kus jagamisele läheb 75 000 eurot. Kandideerimine on avatud kuni 31. märtsini. Võitjad kuulutatakse välja mai lõpus toimuval Latitude59 start-up konverentsil.
Eestit esindab globaalsel võistlusel Creative Business Cup SUTU, mis on välja töötanud pilliroost tehtud materjali, mida saab kasutada nt pangakaartide tootmiseks. Võistlus toimub 4.- 5. juunil Taanis, Kopenhaagenis ja sellest võtab osa ca 80 riiki, kes on valinud end esindama loomingulise ja innovatiivse idufirma.