Eesti on esimene Balti riik, mille restorane leiab Michelini restoranigiidist. Kokku tõstsid Michelin Guide'i inspektorid Eestis esile 31 restorani, mille hulgast kaks Tallinna restorani – NOA Chef's Hall ja 180° by Matthias Diether said kumbki ühe Michelini tärni.
2019. aasta aprillis sai Keskkonnainvesteeringute Keskuse rahastuse keskkonnateadlikkuse tõstmise projekt „Hoian oma kodukanti!“, mille kirjutaja ja eestvedaja on õpetaja Triin Orunurm. Projekti eesmärgiks oli tõsta laste teadlikkust oma kodukoha looduse ja inimeste suhtes.
Tallinna novembrikuu klassijuhataja on valitud, seekord 45 tunnustusettepaneku seast! Tehtud ettepanekutes tõsteti esile väärtusi nagu individuaalne lähenemine, üksteise väärtustamine, hoolivus, kaasamine ning vastutustundlikkus.